EMile sõitnud 11 Eesti korvpallinoore pagas läks kaotsi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Mihkel Maripuu

Homme alustab Makedoonia pealinnas Skopjes oma B-divisjoni EM-turniiri Rauno Pehka ja Toomas Kandimaa juhendatav U18 korvpallikoondis, keda aga kohale jõudes tabas halb uudis, kui selgus, et suurem osa pagasitest on kaduma käinud.

Meeskond startis Skopje poole kolmapäeva varahommikul kell 6. Skopjesse kohale jõudis terve meeskond, kuid siiski vaid viie inimese pagas, koguni 11 mängija pagas läks kaotsi. Koondiste juhi Jörgen Kippeli sõnul sai õhtune trenn õnneks siiski kuidagi tehtud ja nüüd peaks pagas olema jõudnud ka ülejäänud omanikeni.

Skopjesse sõitis Eesti noortekoondis ilma kuue põhitegijata. Kaasa ei tee Arnold Mitt (opereeriti hiljuti Itaalias hüppeliigest), Hugo Erkmaa (põlvevigastus), Sander Raieste (käetrauma noorteliiga finaalidest), Carlos Jürgens ja Tormi Niits (mõlemad samuti vigastatud) ning Kaspar Treier (keeldus koondises osalemast).

Eesti mängib turniiril ühes alagrupis Tšehhi, Island, Luksemburg, Taani ja Hollandiga.

Koondise koosseis:

4 Sten Saaremäel (187)

5 Ron-Arnar Pehka (185)

6 Märt Rosenthal (191)

7 Kristian Kullamäe (193)

8 Eric Schmalz (183)

9 Tom Kaldre (190)

10 Robin Kivi (194)

12 Jaanis Sirkel (202)

13 Matthias Tass (209)

15 Karl-Joosep Lüüs (201)

20 Riivo Siimon (196)

21 Martin Otto Parve (198)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles