Rauno Pehka: saime mõõnast üle ja pidasime lõpuni vastu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Pehka.
Rauno Pehka. Foto: Liis Treimann

U18 noormeeste korvpallikoondis alustas Skopjes B-divisjoni EM-turniiri 71:65 võiduga pikakasvulise Hollandi vastu. Peatreener Rauno Pehka hinnangul ei saa sellest mängust teha erilisi järeldusi ei positiivses ega negatiivses suunas.

«Vastased olid suured, füüsiliselt meist palju üle,» sõnas Pehka. «Meie saime paremini minema. Nad proovisid erinevid maa-ala variante, kuid sellega saime üldjoontes hästi hakkama. Viis minutit enne lõppu jõudsid nad järgi. Kuid saime mõõnast üle ja pidasime lõpuni vastu. Tol hetkel tabasime tähtsad visked kaugelt, samas kui oleksime visanud ka vabaviskeid sisse, oleks mängu saatuse võinud varem ära otsustada. Kahjuks suuresti sealt said nad mängu tagasi,» nentis Pehka.

Eesmärkidest on Pehkal keeruline rääkida. «Kõike me teame ju, paljud ja kes meil on puudu (Sander Raieste, Arnold Mitt, Hugo Erkmaa, Tormi Niits, Kaspar Treier, Carlos Jürgens); teiseks see jutt, kellest neist meie rotatsioonis reaalselt ja kuipalju abi oleks, läheks pikaks. Kuid kindlasti on nende seas olulisi puudujaid. Veel on oluline lisada, et pool meeskonnast on aasta nooremad ja neist vanematest poistest vist neli tükki tõmbasid sel suvel üldse esimest korda Eesti koondise särgi selga.» 

 Ta jätkas: «Muidugi oleks tore alagrupis kahe hulgas lõpetada ja veerandfinaali pääseda. Kahe järgmise seas on samas ka väga reaalne lõpetada ja mängida kohtadest üheksandast allapoole. Kolmandaks võime ka vabalt sinna lõppu kukkuda...Mul ei ole sügavat veendumust, et suudame väga kõrgel lõpetada. Samas meil on jõudu ja üllatusvõimet. Siht mu enda peas on olemas.»

 Homme kohtub Eesti koondis kell 18.30 algavas mängus Taaniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles