Kalju tõestas, et neil on kordusmängus võimalus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju vs Haifa Maccabi
Nõmme Kalju vs Haifa Maccabi Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

MINIMAALNE KAOTUS. Jalgpalli Euroopa liiga kolmanda eelringi avakohtumises üleeile Türgi klubile Osmanlisporile 0:1 kaotanud Nõmme Kaljul on kordusmänguks Tallinnas šanss edasipääsuks kindlasti olemas. Seda tõestasid ka kohtumise lõpuminutid, kus Kalju suutis tekitada kaks väravavõimalust ning oli lähedal 1:1 viigile

«Viik oleks olnud supertulemus. Lõpus oli meil kaks võimalust ning nende realiseerimata jätmine kripeldab. Suures plaanis võime ju tulemusega rahul olla,» ütles Kalju peatreener Sergei Terehhov.

Kaljul tekkis mängu lõpuminutitel kaks väravavõimalust, millest parim oli Igor Subbotini pealöök, mille vastaste väravavaht latti tõrjus. «Pärast mängu oli näha, et poisid olid väga väsinud ning ka neil kripeldasid need kaks võimalust. Samas oli vastaste tase meie omast kõrgem ning meie ainukene võimalus neid võita oli distsipliiniga. Sellest küljest näitasid mängijad end hästi,» jätkas Terehhov.

Ka Kalju ründaja Tarmo Neemelo tunnistas, et kuigi võimaluste realiseerimine jättis soovida, võib kogu kohtumise üldpilti vaadates tulemusega rahule jääda. «Võõrsil väravaga kaotus oleks parem variant olnud, aga mängupildi järgi võinuks ka palju hullemini minema. Väikestel klubidel tuleb suurte võitude nimel sellised olukorrad ära lahendada,» sõnas Neemelo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles