Estonian Openil selgusid paarismängu võitjad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste paarismängu võitjad Michal Dembek / Jan Zielinski
Meeste paarismängu võitjad Michal Dembek / Jan Zielinski Foto: Erakogu

Eile oli eelviimane Merko Estonian Openi võistluspäev, kus peeti üksikmängu poolfinaale ja paarismängu finaale.

Meeste üksikmängus alistas Alberto Brizzi (ITA) üleeile Vladimir Ivanovilt poolfinaali koha napsanud Laurynas Grigelise (LTU) 6/4, 7/6. Teisest poolfinaalis olid vastamisi Mikelis Libietis Lätist ja Patrik Niklas-Salminen Soomest, sealt tuli võitjana välja Libietis, kes mäletavasti teises ringis lülitas konkurentsist välja Kenneth Raisma.

Naiste üksikmängus olid täna võidukad ukrainlannad. Ganna Poznikhirenko võitis Ekaterina Kazionovat Venemaalt 6/0, 7/6 ja Anastasia Zarytska Emily Arbuthnotti Suurbritanniast 6/3, 7/5. Anastasia Zarytska võib seega saada Estonian Openil kahekordseks võitjaks.

Kui üksikmängus oli kohtutud teine teisel pool võrku, siis pärastlõunases paarismängu finaalis olid Emily Arbuthnott ja Anastasia Zarytska ühes naiskonnas ja saavutasid võidu Ekaterina Kazionova ja Deniza Marcinkevica üle 6/4, 7/5. Ühed võitjad selgusid eile veel. Meeste paarismängu finaalis võitsid Michal Dembek / Jan Zielinski Poolast väga tasavägises mängus Venemaa paari Vladimir Polyakov / Evgeny Tyurnev 7/5, 7/5.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles