Tiidrek Nurme sai USA kaubanduskeskuses suure raheteraga pähe

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiidrek Nurme
Tiidrek Nurme Foto: Mihkel Maripuu

USAs Colorado Springsis Rio olümpiamaratoniks valmistuv Tiidrek Nurme jäi hiljuti kohalikus Walmarti poes pojale kingitust otsides suure rahetormi kätte. Pealtnägijate sõnul oli mõned raheterad koguni tennisepalli suurused ja nii ei pidanud hiigelpoe katus tormile vastu.
 

Nurme kuulis sisseoste tehes suurt pauku, aga esialgu ei osanud ta sellest midagi arvata. «Ma arvasin alguses, et see on normaalne, sest ma pole Colorados kohalik. Järsku nägin, et laest hakkas tükke lendama, inimesed olid ehmunud ja lapsed hakkasid karjuma. Siis hakkas katusest rahet läbi sadama ja sain mõne raheteraga ka ise pihta,» rääkis Nurme juhtunust kohalikule NBC kanalile.

«Haarasin legokarbi, katsin sellega oma pea ja proovisin ohutusse kohta jõuda. Nii tegid ka teised inimesed - nad võtsid poest mingi asja ja kaitsesid oma päid,» lisas Nurme, kes pääses õnneks vigastusteta. Juba järgmisel päeval tehti sama Walmart pärast katuse parandamist uuesti lahti.

Järgmisel nädalal Riosse sõitev Nurme jookseb maratoni 21. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles