Siim-Sander Vene raporteerib Las Vegasest: treenin koos NBA meestega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (paremal) Eesti - Tšehhi mängus.
Siim-Sander Vene (paremal) Eesti - Tšehhi mängus. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallur Siim-Sander Vene on juba nädal aega treeninud USA-s Las Vegases. Ääremängija kirjutas oma Facebooki lehel, et tema treeningpartneriteks on mitmed NBA pallurid ja aastaid Euroliigas mänginud Tremmell Darden.

«On olnud väga huvitav, aga samas ka väga raske nädal. Trenn hakkab hommikul kell 10, mis koosneb järgmiselt: tund aega individuaalset tööd (korvpalli harjutused palliga ja ilma) paaris teise mängijaga, siis samamoodi tund jõusaali ning lõpuks kõige magusam osa korvpallimäng otsa. Alustame kell 10 ning lõpetame umbes kella poole kolmest, seega üsna pikk ja ikka väga väsitav,» kirjutas Vene, kelle Eesti korvpallikoondisega liitumine on endiselt kahtlane.

«Individuaalse osa koha pealt on olnud mitu korda partneriks mul New York Knicksi mees Kyle O'Quinn ning (praegu veel lepinguta - toim.) NBA mees Lance Stephenson. Samuti veel Euroopas mängiv Tremmell Darden. Mängime Hiina meeskondade vastu, mis on üsna hästi komplekteeritud, täna oli nende ridades näiteks NBAs mänginud Samuel Dalembert,» kirjeldas Vene oma treeningupartnereid.

«Mäng on kiire ja füüsiline nagu ikka ning trenni lõpuks on ikka mahlad täitsa väljas. Esimestel päevadel oli raskusi isegi voodist tõusmisega, kuna keha polnud harjunud kohe sellist koormust saama, aga 2-3 päeva ja nüüd läheb juba mõnusamalt. Aga nagu öeldakse NO PAIN NO GAIN,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles