Klopp kinnitas, et Klavan on mänguks Milaniga terve

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (nr. 17) ja Dejan Lovren (nr. 6) heitlemas Londoni Chelsea mängumehe Ruben Loftus-Cheekiga.
Ragnar Klavan (nr. 17) ja Dejan Lovren (nr. 6) heitlemas Londoni Chelsea mängumehe Ruben Loftus-Cheekiga. Foto: SCANPIX

Liverpool kohtub hooajaeelses sõprusmängus  pühapäeva varahommikul Eesti aja järgi kell 5 AC Milaniga. Chelsea vastu hirmuäratava vea üle elanud Ragnar Klavan on Liverpooli peatreeneri Jürgen Klopi sõnul mänguvalmis.

Liverpool kaotas USAs peetud hooajaeelse sõpruskohtumise Chelseale 0:1. Sama turniiri raames peetud mängus võitis Milan Müncheni Bayernit 3:3 lõppenud normaalaja järel penaltiseerias.

Liverpool ja Milan on varasemalt kahel korral kohtunud ka Meistrite liiga finaalis. 2005. aastal tuli Liverpool teisel poolajal välja 0:3 kaotusseisust ning viis mängu 3:3 viigi järel lisaajale. Mäng läks penaltite peale ning seal oli võidukas Liverpool. 2007. aasta finaalis võitis Milan Liverpooli 2:1.

Enne sõpruskohtumist toimunud pressikonverentsil küsiti Klopilt, kas Klavaniga on kõik korras. «Jah, ta terve,» oli peatreeneri lühikene vastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles