Tallinnas selgusid 3x3 tänavakorvpalli Eesti meistrid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Openi turniirivõitjad
Tallinn Openi turniirivõitjad Foto: Siim Semiskar

Täna Tallinnas toimunud Sprite 3x3 tänavakorvpalli finaalvõistlusel selgusid Eesti meistrid tänavakorvpallis ning selgus ka rahvusvahelise tänavakorvpalliturniiri Tallinn Open võitja, kes pääseb FIBA 3x3 maailmaturnee etapile Prahas.

Tallinn Openi turniirivõit läks teist aastat järjest Leedu võistkonnale, kus mängis Kristjan Kanguri eelmise hooaja klubikaaslane Ovidijus Varanauskas. Finaalis alistati 21:15 Eesti võistkonna FINFUR/Tammer, koosseisus Ardi Oja, Illimar Pilk, Sander Kuusk ja Kristjan Evart. Kolmandaks jäi Venemaa võistkond Jabra Team Moskvast.

Võistluste vaheajal toimunud pealtpanekuvõistlusel näitasid kõige kõrgemaid õhulende poolakas Rafal Lipinski ja ukrainlane Vadym Piddubchenko, kelle etteasted said kohtunike poolt, kelle seas oli ka Läti rahvuskoondise treener Ainars Bagatskis, finaalis paremaid hindeid.

Harrastajate sarjas tuli Eesti meistriks Estravani võistkond, 35+ meeste sarjas Deckol Ehitus, MIX sarjas FCR meedia, naiste sarjas Polar, U18 poiste sarjas Tšempionid, U15 poiste sarjas Duncan Donuts, U13 poiste sarjas Eesti Talupojad, U18 tüdrukute sarjas Cramokad ning U15 tüdrukute sarjas KK Pärnu.

Eliit sarjas tuli Eesti meistriks esmakordselt Viru Laenu võistkond, kooseisus Oliver Metsalu, Erik Luts, Risto Puur ja Joonas Vaino, kes jäid edestasid 6 turniiri kokkuvõttes vaid 10 punktiga FINFUR/Tammeri võistkonda.

Võistkondade koosseisud ja tänased tulemused on üleval FIBA 3x3planeti lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles