Tammeka põhimees siirdub lombi taha õppima

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka ääremängija Rasmus Tauts.
Tartu Tammeka ääremängija Rasmus Tauts. Foto: JUSS SASKA

Tartu Tammeka jalgpalliklubi ääremängija Rasmus Tauts ei näe koos taaralinna tiimiga hooaja lõppu, kuna siirdub Ameerika Ühendriikidesse ülikooliõpingutele.

Tänavu Tammeka eest Premium liigas kokku 18 mängus platsil käinud ning ka kolm väravat löönud Tauts suundub õppima küberturvet Saint Louisis asuvasse Maryville'i ülikooli, vahendab Soccernet.ee.

Nelja-aastase õppe raames plaanib mees vutitagumist ka Ühendriikides jätkata: «Kuna seal on süsteem teine siis liitungi n-ö College League'iga ja esindan oma kooli värve. Tase on hea, kuid tiimi taset on raske hinnata sellepärast, et meeskonna koosseis vahetub iga aasta, kuna osad lahkuvad ja teised, kaasa arvatud mina, liituvad.»

Samuti andis tartlane Soccernet.ee-le mõista, et võimaluse korral esindaks koolipuhkuse kõrvalt meelsasti Tammeka värve edasi: «Ma loodan küll, et suvepausil tõmban taas selga tammeka särgi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles