Tänane vormel-1 Saksamaa GP tuuakse eestlastele lähemale kui kunagi varem

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja üldliider Nico Rosberg eilses kvalifikatsioonis.
Sarja üldliider Nico Rosberg eilses kvalifikatsioonis. Foto: SCANPIX

Baltimaade suurim internetitelevisioon Viaplay näitab F1 karusselli tänasest Saksamaa etapist paralleelselt kuute teleülekannet, mille seast televaataja saab esmakordselt Eestis valida endale meelepärase kaamerapildi.

Viaplay Eesti turundus- ja kommunikatsioonidirektori Tanel Taali sõnul näeb internetitelevisioonist F1 etappi põhjalikumalt kui eales varem Eestis. «Näitame lisaks spordikanali Viasat Sport Balticu eestikeelsete kommentaaridega otsepildile tänast võidusõitu viiest täiendavast kaamerast,» rääkis Taal. «Televaataja saab Viaplay kaudu korraga jälgida ülevaatliku pilti võistlusest, boksiala, pardakaamerat, ajavõrdlusi ja rajaülevaadet. Varem ei ole Eestis olnud legaalselt võimalik vaadata ühekorraga kuut eri ülekannet F1 etapist.»

Otseülekanded F1 Saksamaa etapist algavad täna kell 14.55. Neid näevad Viaplay spordipaketi kasutajad kõikjal üle Eesti, vaja on vaid internetiühendust. Otseülekandeid on võimalik 48 tundi jooksul ka järele vaadata.

Modern Times Group (MTG) tõi sel nädalal turule Baltimaade suurima internetitelevisiooni Viaplay, mis hakkab koondama 5000 tunni jagu filme, telesarju, spordiülekandeid ning lasteprogrammi. Viaplay on täielikult võrguvaba interneti-TV (over-the-top, OTT), mida igaüks saab vaadata oma sülearvutist või nutiseadmest kus iganes ja millal iganes. Ühe kasutajakonto saab siduda kuni viie seadmega ning vaadata huvipakkuvat sisu samaaegselt kahelt ekraanilt. Teenust saab kasutada veebilehe www.viaplay.ee kaudu või nutiseadmetele loodud äpiga (iOS, Android). Nutiseadmest saab videostriimi suunata Chromecasti voogedastaja abil ka telerisse suurele ekraanile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles