Rannar Uusna sai enduro EM-etapi teisel päeval teise koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ogre enduro.
Ogre enduro. Foto: Erakogu

Täna sõideti Lätis Ogres enduro Euroopa meistrivõistluste kolmanda etapi teine võistluspäev ning seekord jäi esikoht Rannar Uusnast vaid ühe sekundi kaugusele.

Kui eile suutis Uusna (KTM) klassis Senior E3 oma põhilist konkurenti, itaallast Maurizio Micheluzi ühe sekundiga edestada, siis täna jäi esikoht eestlase jaoks sama kaugele. 

«Õlg ei ole operatsioonist veel täielikult taastunud ning ma pole saanud trenni teha nii palju, kui soovinuksin,» rääkis Uusna. Võistlustingimused muutusid Ogres ka eilsega võrreldes veel märksa keerulisemaks, kuna öö läbi sadas ning vihma kallas ka täna. Nii katsed kui ülesõidud olid kohati väga raskesti läbitavad. Tänase teise kohaga tõusis Uusna teiseks ka oma klassi üldarvestuses, sõita on jäänud veel neljas etapp sügisel Hollandis.

Klassis Junior E1 suutis Priit Biene (Husqvarna) teha eilsega võrreldes parema tulemuse, olles 6., ning klassis Junior E2/E3 sai Elary Talu (Sherco) täna 11. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles