USA korvpallikoondislane saatis fännidele kogemata pildi oma meheaust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Draymond Green.
Draymond Green. Foto: EZRA SHAW/AFP

Tihti skandaalidesse sattuv USA korvpallikoondise ääremängija Draymond Green pidi viis päeva enne Rio olümpiamängude algust taas spordivälistele küsimustele vastama. Seekord postitas ta sotsiaalmeediakanalisse Snapchat pildi oma peenisest.

Algselt väitis 26-aastane Green, et tema mobiiltelefon sattus häkkeri rünnaku alla, aga hiljem tunnistas oma eksimust. «Me oleme kõik ühe nupuvajutuse kaugusel panemast mingi asja valesse kohta. Minuga juhtus see täna (pühapäeva) hommikul,» vahendas Greeni sõnu ESPN. Green selgitas, et pilt oleks pidanud minema privaatsõnumisse, aga ta vajutas vale nuppu.

Juuli alguses vahistati 2015. aastal Golden State Warriorsiga NBA meistriks tulnud Green Michigani osariigis kallaletungi eest. Michigan State'i ülikooli ameerika jalgpalli meeskonna mängijat löönud Green pääses siiski 500-dollarise trahviga ja pääses vanglakaritusest.

Greenil on probleeme olnud ka palliplatsil: lõppenud NBA hooaja otsustavas faasis lõi ta kubemepiirkonda nii Cleveland Cavaliersi ikooni LeBron Jamesi kui Oklahoma City Thunderi tsentrit Steven Adamsit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles