Kuressaares selguvad meeste rannavolle meistrid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Foto: Erakogu

Koduse tugevaima rannavolle sarja, Nivea Grand Prix tänavune hooaeg on jõudnud küll lõpusirgele, kuid kõige magusam osa ehk Eesti meistrivõistlused ootavad veel ees. Esmalt selguvad parimad meeste arvestuses, kes selgitavad võitjad 5. ja 6. augustil Kuressaares.

Reedel on Saaremaal kavas põhiturniiri kohtumised, laupäeval jätkub turniir veerandfinaalidega. Turniirile on ennast kirja pannud teiste seas näiteks Gerardo's Toys rannavolle paar Kusti Nõlvak/Mart Tiisaar ja Nivea Grand Prix hooaja üldvõitu jahtivad raudmehed Argo Arak/Kaarel Kais, kirjutas Volley.ee.

Eelmisel aastal võitsid meistritiitli Karl Jaani/Rain Raud, kes alistasid finaalis Rivo Vesiku ja Sten Esna. Pronksmedalid pälvisid Aleksei Povjakel ja Maksim Petrov.

Ühtlasi selguvad Saaremaal ka Nivea Grand Prix sarja üldvõitjad. Enne viimast etappi hoiavad liidriohje lätlased Sandris Andrejevs ja Ģirts Glāzers 168 punktiga, ent nemad enda saldot enam suurendada ei saa. Vaid kuue punkti kaugusel on vanameistrid Kaarel Kais ja Argo Arak. Kaspar Pomerants on kogunud 150 punkti ja Martin Ruul 147.

Lisaks meeste Eesti meistrivõistlustele toimub laupäeval Kuressaares ka Credit24 Suvevolle pidulik lõppakord, kus hooaja parimate autasustamise ja sarja peaauhinna (reis kahele rahvusmeeskonna EM-valikmängudele Tšehhi) välja loosimise kõrval toimub ka traditsiooniline Suvevolle festival.

Naiste Eesti meistrid rannavõrkpallis selguvad 12.-13. augustini Tõrvas Frendit Cup nime kandval turniiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles