Eksootiline suusamaraton jääb lumepuuduse tõttu ära

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ushuaia suusamaraton.
Ushuaia suusamaraton. Foto: Worldloppet

Ushuaia Loppeti korraldajad teatasid, et 13. augustil Argentiinas toimuma pidanud suusamaraton jääb lumepuuduse tõttu ära. Korraldajad andsid teada, et jätavad ära ka maratoni eelsündmused, mis pidid toimuma alanud nädala vältel.

Ushuaia Loppeti juhatuse esimehe Pablo Valcheffi sõnul plaaniti lõplik otsus suusamaratoni toimumise kohta teha 3. augustil, kuid täieliku lumepuuduse tõttu Lõuna-Argentiinas võeti otsus vastu juba täna. Suusamaratoni korraldajad on saatnud e-kirjad registreerunud osalejatele ning andnud teada valitsevast olukorrast.

Ushuaia Loppet, mis pidi olema Worldloppeti sarja esimene võistlus, toimus esmakordselt aastal 1986. Wordloppeti sarja kuulub suusamaraton alates 2014. aastast. Wordloppet on rahvusvahelisi murdmaasuusatamise maratone korraldav ühendus, mille sarja kuulub 1994. aastast ka Tartu Maraton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles