Sõber: seekord saab näha teistsugust Tarvast (1)

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber
Andres Sõber Foto: Mihkel Maripuu

KORVPALL. Rakvere Tarva korvpallimeeskonna juhil ja peatreeneril Andres Sõbral oli eile põhjust imestada. Eesti spordimeedias kirjutati, et Rahvusvahelise Korvpalliliidu arbitraažikohtu otsusega, tuleb Tarval maksta lätlasele Kaspars Ciprussile 22 100 eurot. Kõik on iseenesest õige, ent tegemist on juba talve lõpus langetatud otsusega ning tänaseks on Sõbra sõnul võlg kolmandiku jagu väiksem. 

«Oleme sellest summast juba seitse või kaheksa tuhat eurot ära maksnud,» rääkis Sõber. «Selles suhtes on kõik kontrolli all ja maksame talle ka ülejäänud osa. Eks see oli meie viga, kuid teha pole midagi.» Sõbrale valmistas aga tuska see, et klubi on sattunud vana uudise uuesti ilmutamise pärast põhjendamatult halba valgusesse.

Sõber kinnitas, et vaatamata raskustele jätkab ta uueks hooajaks Tarva koosseisu komplekteerimist. Samas tegeletakse järjekindlalt ka eelmiste aastatega tekkinud võlgade kustutamisega. Vastavalt kokkulepitud maksegraafikule kantakse iga kuu teatud summa maksuameti kontole, suvekuude jooksul said õiendatud ka möödunud hooaja alguses Tarvas mänginud serblaste ees tekkinud kohustused.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles