Räikkönen: loodetavasti leiame õiged tööriistad

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Ferrari soomlasest F1 piloot Kimi Räikkönen kritiseeris Ferrari vormi, sõnades, et viimaste etappide tulemused on kogu meeskonna jaoks valus kogemus.

Ferrari pole viimase kolme GP jooksul saanud ühtegi poodiumikohta. See paneb muretsema Räikköneni, kelle hinnangul libiseb Red Bull neilt eest, Mercedestest pole mõtet rääkidagi. «Kõik ju näevad, mitmendana me võistluse lõpetasime ning see on ilmselgelt meie kõigi jaoks valus. Peame lihtsalt kõvasti töötama ning seisu parandama,» sõnas Räikkönen.

«Selge see, et tahame võita, see on ju võidusõidu eesmärk. Olime Red Bullist ees, kuid nüüd nad möödusid omakorda meist. Loodetavasti suudame nii Red Bullidele kui Mercedestele veel lahingu anda, kui kindlasti ei saa see olema lihte,» jätkas soomlane.

Ferraril on aega neli nädalat, et tulla tagasi poodiumikoha konkurentsi. Järgmine etapp sõidetakse 28. augustil Belgias. «Loodetavasti leiame ikka õiged tööriistad üles, et auto Belgiaks kiiremaks teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles