Galerii: Klavan mängis avapoolaja, kui Liverpool kaotas Romale

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti Liverpooli jalgpalliklubiga liitunud Eesti rahvuskoondise kapten Ragnar Klavan oli üks kümnest avapoolajal väljavahetatud mängijast, kui läinud ööl kaotati Saint Louisis skooriga 1:2 Itaalia suurklubile AS Roma.

Esimene poolaeg lõppes viigilise tulemusega. Mängu läks juhtima Roma, kui 29. minutil lõpetas Edin Džeko meisterlik kauglöök samuti vaid 45 minutit mänguaega kirja saanud Alexander Manningeri seljataga. Siiski suutis Liverpool lõpetada ’’esimese vaatuse’’ võrdse resultaadiga, sest poolaja viimasel minutil suutis 19-aastane ääremängija Sheiy Ojo James Milneri poolt antud nurgalöögi peaga võrku suunata.      

Teise poolaja alguseks tegi Liverpooli peatreener Jürgen Klopp koguni kümme vahetust, ainult Hollandi koondise ääreründaja Georginio Wijnaldum mängis kaasa koguni 70. minutit. Klavan oli üks neist, kes kutsuti esimese kolmveerandtunni järel puhkama, mil tema asemele keskkaitsesse vahetati noor inglane Kevin Stewart.

Roma võiduvärav sündis 63. minutil, kui pärast Simon Mignolet lähitõrjet oli esimesena jaol Egiptuse päritolu Mohamed Salah, kes kindlalt palli võrku sahistas. Tasub mainida, et tingimused antud mängus olid üsna karmid, sest õhutemperatuur püsis 30 kraadi juures ning niiskus võttis võimust.

Punaste jaoks sai kolmemänguline Ameerika turnee aga mänguga Roma vastu läbi. Kirja saadi 2:1 võit AC Milani üle ning 0:1 ja 1:2 kaotused vastavalt Chelseale ja AS Romale. Enne 14. augustil algavat liigahooaega minnakse vastamisi veel nii valitseva Hispaania meistri Barcelonaga (6. augustil) kui ka Bundesliga klubi Mainziga.     

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles