Koondisetsükkel jätkub Andres Sõbrata

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber. Foto: Tairo Lutter

Korvpallikoondis alustab vähem kui kuu aja pärast 2017. aasta EM-kvalifikatsiooniturniiri. Ehkki puudujate rivi on niigi pikk, lisandus sellesse ritta paraku ka Andres Sõber, kes otsustas kõrvale astuda.

Sõber viitas tervisele, mis pole «enam see», et kaasa teha pikki sõite ja lende. «Teiseks võtavad klubiasjad niipalju aega, et tekkis tunne, et lihtsalt ei jõua kõike. Eriti võttes arvesse, et klubis ei ole praegu kõige paremad päevad,» kurtis Sõber.

Lisaks avaldas Sõber tänumeelt rahvuskoondisele kõigi üheskoos kogetud hetkede eest. «Emotsioone on olnud ühest seinast teise, aga üks on kindel, need aastad nende meestega on olnud unustamatu ja võimas kogemus minu jaoks. Loodan, et mehed võtavad ennast kokku ja saavad ilma minuta hakkama,» rääkis ta.

Siiski lubas Sõber, et liitub koondisega vajadusel ja võimalusel uuesti. Samas liitub koondise taustajõududega Joosep Toome. Eeskätt jääb tema ülesandeks vastaste skautimine, andmete analüüsimine ja videokoosolekute ettevalmistamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles