Vahva piltuudis: pikkus ei ole olümpial edu saavutamiseks oluline

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simone Biles.
Simone Biles. Foto: SCANPIX

Rio olümpiakülas sattusid kokku kaks USA koondislast, kes on väliselt väga erinevad – 19-aastasel riistvõimlejal Simone Bilesil on pikkust vaid 145 sentimeetrit, 34-aastane võrkpallikoondislane David Lee vaatab aga maailmale alla 203 sentimeetri kõrguselt.

Biles kasutas võimalust ja lasi toredast paarist teha ka foto ning riputas selle Twitterisse. «Suurus pole tähtis, kui leiad olümpial osalemiseks õige ala,» lisas Biles postituse juurde elutõe.

Biles on noorusest hoolimata võitnud juba kümme MM-kulda, kaks hõbedat ja kaks pronksi. Olümpiamängudel osaleb ta aga esmakordselt. Lee suurim saavutus pärineb samas just olümpiamängudelt, sest 2008. aastal krooniti ta USA koondise ridades Pekingis kullavõitjaks. Klubivõrkpalli on kogenud mees mänginud Venemaal, Itaalias, Prantsusmaal, Portugalis, Puerto Ricos ja viimati Kreekas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles