Kaks Sloveenia tippklubi noort jalgpallurit hukkusid rängas autoavariis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks noort Sloveenia tippklubi jalgpallurit hukkusid rängas autoavariis, kolmas sai raskelt vigastada.
Kaks noort Sloveenia tippklubi jalgpallurit hukkusid rängas autoavariis, kolmas sai raskelt vigastada. Foto: Twitter / Transfer Merkezi

Sloveenia tippjalgpalliklubi NK Maribori mängijad Damjan Marjanovic ja Zoran Baljak said täna autoavariis surma, kui Marjanovici juhitud auto sõitis suurel kiirusel vastu valgusfooriposte.

20-aastane sloveenist vasakkaitsja Marjanovic ja tagaistmel istunud 21-aastane serblasest ründaja Baljak hukkusid, samuti autos viibinud 20-aastane serblasest väravavaht Ljubomir Moravac sai raskelt vigastada. Juhi kõrval istunud 19-aastase sloveenia kaitsja Ziga Lipuščeki vigastused olid kergemad. Nii Marjanovic kui ka Baljak kuulusid Maribori järelkasvumeeskonda.

Õnnetus juhtus ühe Maribori kaubanduskeskuse lähedal, kui mehed olid tagasiteel treeningult. Kokkupõrge fooripostidega oli nii tugev, et Marjanovici juhitud Renault Megane murdus pooleks.

Maribor kohtub ülehomme Euroopa liiga kvalifikatsiooniturniiril Aberdeeniga, avamäng lõppes 1:1 viigiga. Šotimaa klubi saatis sotsiaalmeedia kaudu Maribori võistkonnale kaastundeavalduse.

A photo posted by NK Maribor (@nkmaribor) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles