Kahju: Artur Pikka ja BATEt tänavu Meistrite liiga alagrupiturniiril ei näe

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Pikk (vasakul) kohtumises Serbiaga.
Artur Pikk (vasakul) kohtumises Serbiaga. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise kaitsjat Artur Pikka ja tema tööandjat Borissovi BATEt sel hooajal kahjuks Meistrite liiga põhiturniiril ei näe, sest kolmandas kvalifikatsiooniringis kaotati kordusmäng Iiri klubile FC Dundalkile võõrsil 0:3 ja langeti konkurentsist.

Avamängu oli BATE seejuures kodus võitnud 1:0, kuid võõrsil jäädi valitsevale Iiri meistrile David McMillani kahe värava ja Robbie Bensoni lõpuminutite tabamuse järel kindlalt alla. Pikk kuulus tavapäraselt BATE algkoosseisu, kuid vahetati 65. minutil pärast kaheväravalisse kaotusseisu jäämist välja.

Valgevene meisterklubi BATE on viiest vimasest hooajast neljal jõudnud Meistrite liiga alagrupiturniirile, viimati mängiti seal näiteks samas alagrupis Barcelona, AS Roma ja Leverkuseni Bayeriga. Tänavu tuleb aga euroteekonda jätkata Euroopa liiga play-off-ringis. Kui seal võita suudetakse, pääsetakse Euroopa liiga alagrupiturniirile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles