Kullamäe 31 punkti vedasid Eesti Islandi vastu võidule

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristian Kullamäe.
Kristian Kullamäe. Foto: SCANPIX

U18 B-divisjoni EMil Makedoonias kohtus Eesti eile Islandiga. Tähtsas kohtumises, kus võit tähendas veerandfinaali võimaluse säilimist, alistas Eesti Islandi 86:66.

Kristian Kullamäe kogus kohtumise jooksu 31 punkti, Matthias Tass, Sten Saaremäe ning Robin Kivi lisasid omalt poolt 13 silma.

«Treenerid tegid väga hea eeltöö. Olime ise silmnähtavalt aktiivsemad, tahtsime seda võitu nii väga. Hea emotsiooni pealt saime ka rasked visked sisse ja nii oli juba lust mängida,» rääkis Kullamäe Basket.ee vahendusel.

«Meie surusime oma mängu neile peale, see oli kindlasti täna suureks trumbiks. Need Islandi visked meie nö mõõnahetkel olid hullud ja suutsime säilitada külma pead. Tänu sellele ei toimunud mingit murrangut. Jäime oma mängule kindlaks ja see plaan toimis,» jätkas noormees.

Täna kohtuvad Taani-Luksemburg, Island-Holland ja Eesti-Tšehhi.

Tabeliseis enne neljandat vooru: 1. Tšehhi 4-0, 2. Eesti 3-1, 3. Island 2-2, 4. Taani 2-2, 5. Holland 1-3, 6. Luksemburg 0-4. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles