U18 korvpallikoondis võitis EMil alagrupi, Tassilt taas suurepärane mäng

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matthias Tass.
Matthias Tass. Foto: Alar Truu/Õhtuleht

Eesti kuni 18-aastaste noormeeste korvpallikoondis alistas B-divisjoni EM-turniiril Skopjes kolmapäeva hilisõhtul Tšehhi 65:58 ja võitis oma alagrupi. Veerandfinaalis minnakse vastamisi Slovakkiaga.

Eesti pööras tasavägise mängu enda kasuks viimasel veerandajal, kui Eesti skooritegemise eest vastutasid peamiselt Matthias Tass, Ron-Arnar Pehka ja Märt Rosenthal.

208 cm pikkune keskmängija Tass oli Eesti resultatiivseim 19 punktiga, temalt lisaks 13 lauapalli ja neli resultatiivset söötu. Eelmises mängus Islandi vastu tegi ta haruldase kolmikduubli, visates 13 punkti, võttes maha 15 lauapalli ja blokeerides koguni 10 vastaste viset. Pehka lisas 15 ja Rosenthal 13 punkti.

Eesti kogus C-grupis neli võitu ja ühe kaotuse, sama saldo jäi ka Tšehhile. Ainsa kaotuse pidid eestlased vastu võtma Taanilt. Veerandfinaal peetakse reedel Eesti aja järgi kell 19.45.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles