Video: vali jalgpalli meistriliiga juulikuu ilusaim värav

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Jürgenson.
Markus Jürgenson. Foto: Sander Ilvest

Eesti Jalgpalli Liit ja Postimees valivad lugejahääletuse abiga 2016. aastal Eesti meistriliigas löödud kauneima värava. Märtsist novembrini selgitatakse igas kuus välja võitja, kes pääseb finaali. Nii selguvad kaheksa finalisti, lisaks saavad finaali ka kaks parimat teist kohta. Premium liiga hooaja ilusaima värava autor saab EJLilt ja Postimehelt auhinna 22. novembril Estonia kontserdisaalis toimuval hooajalõpu galal.

Märtsi ilusaimaks tabamuseks valiti Tartu Tammeka ääreründaja Rasmus Tautsi efektne kauglöök hooaja avamängus Narva Transi vastu, mis kogus 57% häältest. Aprilli ilusaimaks väravaks peeti aga Kristjan Tiiriku karistuslööki Sillamäe Kalevi vastu, mille poolt hääletas 40,1% vastajatest. Mai kauneima värava tiitel rändas sel hooajal esmakordselt Tallinnasse, sest lugejate meelest oli kõige kaunim Nõmme Kalju äärekaitsja Karl Mööli efektne käärlöök Narva Transi võrku. Selle poolt andis oma hääle koguni 72,4% küsitlusele vastajatest. Üksmeelsed olid hääletajad ka juunis, kui parima tabamuse autoriks valiti Pärnu Linnameeskonna äärekaitsja Martin Mägi. Tema värav Infoneti vastukogus 71,9% häältest.

2014. aastal võitis aasta parima värava auhinna Tartu Tammeka mängumehe Kristjan Tiiriku tabamus ning aasta hiljem võidutses taas Tammeka mängija, sedapuhku Rauno Tutk. Mullu valisid lugejad aasta ilusaimaks tabamuseks Viljandi Tuleviku mängija Raido Romani efektse kauglöögi, mis jõudis muuhulgas ka paljudesse ülemaailmselt mainekatesse jalgpalliportaalidesse.

Juulikuu parima värava kandidaadid:

A - Dmitri Prošin (Narva Trans)

B - Vjatšeslav Zahovaiko (Paide Linnameeskond)

C - Dmitri Prošin (Narva Trans)

D - Sander Sinilaid (Paide Linnameeskond)

E - Anton Mirantšuk (Tallinna Levadia)

F - Dmitri Tšernuhhin (Narva Trans)

G - Maksim Paponov (Sillamäe Kalev)

Hääletus on lõppenud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles