Sander Post jäi Belgias lepinguta

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Post.
Sander Post. Foto: Priit Simson

Eesti jalgpallikoondise ja FC Flora ründaja Sander Post, kes käis enda oskusi näitamas Belgia kõrgliiga meeskonna K. Sint-Truidense V.V., jäi Belgias lepinguta.

«Nad tahtsid oma ühte praegust ründajat maha müüa, kuid see ei õnnestunud ja seetõttu Postile praegu lepingut ei pakutud,» selgitas Flora president Aivar Pohlak. «Praegu ta tõenäoliselt kuhugi rohkem testimisele ei lähe. Pigem jääb see suve peale, kui meie mängijad on paremas vormis ning meeskonnad komplekteerivad oma ridu uueks hooajaks.»

Samal ajal ei õnnestunud lepingut teenida ka Hollandis Vitesses Arnhemi juures käinud Siim Lutsul. «Ta sai vigastada ning otsustasime teda praegu rohkem mitte koormata,» lisas Pohlak.

Kui vahepeal on räägitud ka Tallinna Levadia mängumehe Igor Morozovi siirdumisest Florasse, siis esialgu otsitakse teisi lahendusi. «Prioriteet number üks on ta ikkagi välismaale aidata ning praegu tundub, et see võib ka õnnestuda,» rääkis Pohlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles