Tütarlaste U16 korvpallikoondis alustab homme EMi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Marko Saarm

Rumeenias Oradeas toimuvatel U16 B-divisjoni korvpalli Euroopa meistrivõistlustel osaleb tänavugi ka Eesti tütarlaste võistkond. Eesti alustab alagrupimängudega kohe võistluste avapäeval ning kohtub alagrupis kindlasti Sloveenia, Iisraeli, Hollandi, Austria ja Küprose naiskondadega.

U16 tütarlaste peatreener Marek Koitla sõnas võistluste eel, et kõik tegevused on seni läinud plaanipäraselt.

«Tüdrukute jaoks on siia euroopakatele saabumine olnud täiesti uus kogemus, kuna eelmisel aastal nende vanusegrupi koondist välja ei pandud. Tulemuste osas on mingeid ennustusi teha raske,» rääkis Koitla.

«Meie alagrupikaaslastest on kindlasti väga tugevad Sloveenia ja Holland ning meile on alati ebamugav vastane olnud ka Iisrael, kuid eks iga aastakäik on siiski mingil määral ka erinev. Kindel on see, et tüdrukud lähevad endast maksimumi andma ja võitlema iga hetke eest väljakul. Eesmärk on hästi võistelda, kaotama ei lähe me sinna midagi,» lisas Koitla. 

Esimene kohtumise peavad meie tüdrukud homme, 5. augustil Küprose vastu, mäng algab kell 15.45. Laupäevane kohtumine Austria vastu algab 13.30, pühapäeval mängitakse Hollandiga õhtul kell 20.15. Peale esmaspäevast puhkust ootab vastane Iisrael teisipäeval kell 18.00 ja viimane alagrupikohtumine Sloveenia vastu leiab aset kolmapäeval kell 20.15. Sealt edasi oleneb ajakava juba suuresti alagrupis saavutatud edust.

U16 tüdrukute koondise koosseis on tänavu aastal järgmine:

Victoria Ida Vähi 

Anna Helena Ehala 

Hanna Leena Ojamaa 

Anella Otti

Valeria Prede 

Berit-Annabel Loomägi 

Janne Pulk 

Martha Liisa Oinits

Karin Pärnala

Kadi Kals 

Johanna Eliise Teder 

Eliise Järve

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles