Katar sai endale veel ühe tiitlivõistluse korraldusõiguse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katari Olümpiakomitee president Sheikh Saoud Bin Abdulrahman Al Thani koos Rahvusvahelise Käsipalliliidu presidendi Hassan Moustafaga (paremal) pärast Katari valimist 2015. aasta käsipalli MMi korraldajaks.
Katari Olümpiakomitee president Sheikh Saoud Bin Abdulrahman Al Thani koos Rahvusvahelise Käsipalliliidu presidendi Hassan Moustafaga (paremal) pärast Katari valimist 2015. aasta käsipalli MMi korraldajaks. Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline Käsipalliliit tegi täna teatavaks, et 2015. aasta meeste MM peetakse Kataris.

Teatavasti on viimasel ajal saanud Katar mitmete tiitlivõistluste korraldusõigusi. 2022. aastal toimub seal jalgpalli MM ning näiteks eelmisel aastal oli seal sisekergejõustiku MM.

Katari kõrval kandideerisid 2015. aasta MMi korraldajateks veel Norra, Prantsusmaa ja Poola. 2015. aasta naiste käsipalli MMi korraldusõigus anti Taanile.

Sel aastal toimub meeste käsipalli MM Rootsis (praegu on jõudnud kätte turniiri otsustav järk) ja naiste oma Brasiilias. 2013. aastal võistlevad mehed Hispaanias ja naised Serbias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles