Kirpu: ma ei ole tulnud Riosse kergeid teid nautima

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kirpu Rio olümpial.
Erika Kirpu Rio olümpial. Foto: Tairo Lutter

Rio olümpia eel karjääri esimese MK-etapi võitnud Erika Kirpu tunnistas laupäevase individuaalvõistluse eel, et ettevalmistused on sujunud probleemideta ning ta on kõikideks katsumusteks valmis.

Kirpu esimese ringi vastaseks on Rios ameeriklanna Katharine Holmes. «Ta ei ole kõige nõrgem ega ka kõige tugevam vastane. Ega ma ei tulnudki siia ju kergeid teid nautima,» sõnas Kirpu. «Minul on esimesed matšid alati olnud raskemad. Võib öelda, et ta ei ole tugevaim vastane, kuid kindlasti korralik konkurent.»

Kohaliku elu-oluga on Kirpu juba harjunud ning üldjoontes kõik laabub. «Elamine on normaalne. Söökla võiks veidike parem olla. Kui võrrelda Bakuus toimunud Euroopa mängudega, siis siin on natuke igavam,» tunnistas vehkleja. «Aga eks ongi õige toas püsida ja võistluseks energiat koguda.»

Kirpu sõnul on ta praeguseks korralikult kohanenud ka ajavahega. «Üritasin ajavahega juba Eestis harjuda. Siiamaani on kõik olnud korras. Olen saanud korralikult magada,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles