Eesti epeenaised said teada enda esimesed vastased Rios

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Embrich (vasakult), Julia Beljajeva, varuvõistleja Kristina Kuusk ja Erika Kirpu Rio olümpial.
Irina Embrich (vasakult), Julia Beljajeva, varuvõistleja Kristina Kuusk ja Erika Kirpu Rio olümpial. Foto: Tairo Lutter

Eesti epeenaised said täna teada enda vastased laupäevaseks individuaalturniiriks. Erika Kirpu läheb heitluses pääsu eest 16 parema sekka vastamisi ameeriklanna Katharine Holmesiga. Võidu korral ootab ees tõenäoliselt matš ülitugeva Sarra Besbesiga.

Irina Embrichi avaduell viib ta kokku ukrainlanna Ksenija Panteljejevaga. Julia Beljajeva vastaseks on aga ülikogenud ja ülitugev ungarlanna Emese Szasz.

«Ega ma ei tulnudki siia ju kergeid teid nautima,» võttis Kirpu justkui kõikide mõtted vastaste osas kokku. «Minul on esimesed matšid alati olnud raskemad. Võib öelda, et ta ei ole tugevaim vastane, kuid kindlasti korralik konkurent.»

Näiteks poolfinaali jõudmiseks on Eesti vehklejatel seega alistada kolm vastast. Kui Kirpu ja Embrich peaksid enda kaks esimest vastast alistama, siis veerandfinaalis läheksid nad just omavahel vastamisi. Beljajeva on paigutatud aga tabeli teise poolde.

«Oleme oma konkurente näinud, eks kõik on olümpiaks valmis. Kui tahad medalit võita, siis on nagunii vaja tugevaid alistada,» sõnas 2013. aasta maailmameister Beljajeva. «Nüüd ongi viimased trennid ja homme veel natuke individuaalset tööd.»

Vaata tervet naiste individuaalturniiri tabelit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles