Eesti tudengid tegid MMil tugevad teatejooksud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste teatevõistkond.
Eesti meeste teatevõistkond. Foto: Eesti Orienteerumisliit

Orienteerumise üliõpilaste MMil Ungaris tegid viimasel võistlusalal hea etteaste nii Eesti mehed kui ka naised.

Mehed lõpetasid 39 meeskonna seas kaheksandana ja kuna ettepoole jäi kaks Tšehhi tiimi, siis sai Eesti kirja 7. koha riikide arvestuses. Võistkonnas jooksis avavahetust Sergei Rjabõškin, kes tuli vahetusalasse 24. kohal, 3.28 maas liidrist. Tõnis Laugesaar tõstis meeskonna tugeva jooksuga 12. kohale, liidritest jäädi kahe vahetuse järel maha 5.16. Raido Mitt jätkas ankruvahetuses eesjooksjate püüdmist ning tõusis finišiks veel nelja koha võrra, kaotust võitjaks tulnud Rootsi meeskonnale kogunes kokku 7.17. Rootsile järgnesid Šveits ja Soome.

Eesti naiskonnas jooksis avavahetust Laura Joonas, kes lõpetas 29 naiskonna konkurentsis 15. kohal, kaotust liidrile 3.44. Teisest vahetusest tuli Kerstin Uiboupin 16. kohal, kaotust liidrile 10.03. Vägeva ankruetapi jooksnud Evely Kaasiku suutis joosta võrdselt liidritega ja tõstis naiskonna lõpuks 8. kohale, 10.19 liidritest. Naiste esikolmiku moodustasid Rootsi, Tšehhi ja Norra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles