Jalgpalli otsepilt: Pärnu alistas tabeli viimaste heitluses Rakvere Tarva

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 22. voor viis vastamisi tabeli kaks viimast meeskonda, kui Pärnus kohtusid sealne Linnameeskond ja Rakvere Tarvas. Postimehe telemängus võttis 2:1 võidu Pärnu. 24. minutil lõi värava Kristen Saarts ja 70. minutil viis Rando Leokin pärnakad 2:0 juhtima. Tarva ainsa tabamuse eest hoolitses 88. minutil Alari Aunapuu.

Päeva teises matšis alistas tabelijuht Tallinna Infonet võõrsil Tartu Tammeka 1:0. Värava lõi 48. minutil Vladimir Voskoboinikov. TABELISEIS.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Pärnu Linnameeskond – Rakvere Tarvas

Reedel 5. augustil kell 19.00 Pärnu Rannastaadionil

Reede õhtul toimub suur heitlus Pärnus, kus kohalik linnameeskond asub võitlema Rakvere Tarvaga. 20 kohtumisega kümme punkti krabanud Premium liiga eelviimasel Pärnu Linnameeskonnal on hea võimalus tabeli punase laternaga vahet veelgi suurendada. Ühe vähempeetud mängu juures kokku vaid ühe silma kogunud Tarvas vajab võitu aga nagu õhku. Kas nad suudavad suvepealinlastele oma hambaid näidata?

Sel hooajal on omavahel madistatud kahel korral. Märtsikuises avavoorus võttis Pärnu Linnameeskond 3:0 võidu, mis jäi neile päris pikaks ajaks ainsaks triumfiks. Juulis peetud kohtumises läks Tarvas koduväljakul küll juhtima, kuid Martin Vunk ning 89. minutil võiduvärava löönud Rauno Tutk tõid pärnakate kastanid lõpuks 2:1 võiduga tulest välja.

Viimases kohtumises jäi Pärnu Linnameeskond koduväljakul 0:4 alla Levadiale, Tarvas kaotas aga Lasnamäel Infonetile tulemusega 0:6. Kuidas on tiimid suurtest allajäämistest taastunud? Kas Pärnu libiseb konkurendilt eest? Kas Tarvas napsab lõpuks hooaja esimese võidu?

Pärnu peatreener Marko Lelov: «Selge on see, et Rakverel on selg vastu seina ja kaotada pole neil midagi. Kindlasti tulevad nad ründavat mängu mängima, mis annab meile võimaluse nende kaitseliinis augud leida ja sealt neid nõelata. Meil on tõestamist küllaga. Et see mäng võita, peab igaüks väljakul andma enda seest kõik, mis tal on.­»

Pärnu ründaja Kristen Saarts: «Oma kodus, Pärnus, on eesmärgiks ainult võit!»

Rakvere peatreener Urmas Kirs: «Pärnu tegi hiljuti liigas paar üllatuslikku sähvatust. Meil midagi sellist veel ette näidata ei ole, aga me teame selle mängu väärtust. See vastasseis ei saa kerge olema ja iga Tarva poolehoidja on reedel meie jaoks kulla hinnaga!»

Rakvere poolkaitsja Taavi Trasberg: «Meie jaoks on tegemist ühe olulisema mänguga sel hooajal ja kui suudame sealt kolm punkti ära võtta, siis on hooaja lõpus veel kõik võimalik. Viimane omavaheline lahing Rakveres oli väga põnev ja näitasime, et suudame ka ilusat jalgpalli mängida, kuid kahjuks tulemus polnud meie jaoks positiivne. Reedel lähme seda viga parandama ja anname endast kõik, et võiduga kodulinna naasta!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles