Olümpiakülas toimunud veeavarii rikkus eestlaste varustust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rio olümpiaküla.
Rio olümpiaküla. Foto: SCANPIX

Täna toimus Eesti delegatsiooni majutuspaigas olümpiakülas veeavarii. Ükski delegatsiooni liige kannatada ei saanud, küll on ajutiselt rikutud osa riietus- ja olmeesemetest.

Veeavarii algas umbes 20.45 ja likvideeriti suuremas osas pool tundi hiljem kohaliku avariimeeskonna poolt. Veeavarii põhjus pole teada, kuid üles ütles 10. korruse koridori seinal asuvas tuletõrjekapis asuva seadmestiku kraan.

Eesti delegatsiooni liikmed üritasid veevoolu tubadesse barrikadeerida kättejuhtuvaga, kuid sellest hoolimata said ajutiselt kannatada samal korrusel majutuvate osade delegatsiooni liikmete riietus- ja olmeesemed. 10. korrusel on majutunud vehklejad, ujujad, kergejõustiklased ja sulgpallurid.

«Paigutame kannatada saanud tubades elavad sportlased ümber vabadesse tubadesse ning taastada kiiresti normaalse elurütmi,» hindas olukorda Eesti delegatsiooni juht Martti Raju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles