Vassiljevi kaks väravat tõstsid Jagiellonia liidriks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Bialystoki Jagiellonia, Facebook

Poola jalgpalli kõrgliigas on jätkuvalt suurepärases hoos Bilaystoki Jagiellonia poolkaitsja Konstantin Vassiljev. Täna võideti 4:1 Gdynia Arka meeskonda ja Eesti koondislane lõi kaks väravat.

Vassilijev viis oma koduklubi juhtima juba neljandal minutil. 44. ja 51. minutil oli täpne Leedu koondislane Fjodor Tšernõh. Vassiljevi teine tabamus sündis 59. minutil. Kohtumise lõppfaasis lõi Arka auvärava Dawid Soldecki. 79. minutil teenis Vassiljev ka kollase hoiatuskaardi.

Vassiljev on tänavu löönud nelja mänguga viis tabamust, mis tõstab ta Poola kõrgliiga väravaküttide edetabelis kindlalt esimeseks. Teisel kohal on hulk mehi, kelle arvel on kaks väravat.

Jagiellonia kerkis tänase võiduga vähemalt ajutiselt 10 punktiga tabeli liidriks. Bilaystok on pidanud neli mängu, enamik konkurente on kolme kohtumise peal.

Liigatabeli tipp:

1. Bialystoki Jagiellonia 10 punkti / 4 mängu

2. Lubini Zaglebie 9/3

3. Gdanski Lechia 6/3

4. Ddyna Arka 6/4

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles