Eesti korvpallikoondis alistas suletud uste taga Kosovo (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste korvpallikoondis alistas reedel Saku Suurhallis suletud uste taga toimunud kohtumises Kosovo koondise 76:67 (21:16, 21:16, 19:16, 15:19).

Mängu 12:0 spurdiga alustanud Eesti koondise parimad olid Rain Veideman 11 ja Sten-Timmu Sokk kümne punktiga. Kosovo ridades oli 18 punktiga edukaim Dardan Berisha. Barcelonas mängiv natsionaliseeritud kosovolane Justin Doellman panustas 29 minuti jooksul üheksa silmaga (kahesed 1/4, kolmesed 1/5), kirjutas ERRi spordiportaal.

Homme kohtuvad Eesti ja Kosovo uuesti juba publikule avatud mängus ja esmaspäeval võõrustatakse Saksamaa koondist.

Peatreener Tiit Sokk ütles Basket.ee: «Ega üldjoontes väga mingeid järeldusi siit teha polegi. Esimese mängu kohta polnud viga. Viskasime küll palju mööda, aga need olid visked korralikelt positsioonidelt. Andsime ka liiga lihtsaid korve vastasele; kuna oli mitteametlik mäng - seda enam oleks teatud olukordades pidanud veaga maha võtma. Natuke hätta jäime kaitses ka nende kiirete ja üks-ühe vastu.»

Puudujate kohta ütles Sokk: «Seda ütlesin ka eile pressile, et Eichfussi jaoks tõenäoliselt on koondise suvi põlvehäda tõttu läbi. Arbet harjutab hetkel individuaalse plaani järgi, lähemates mängudes ei osale, kuid liitub meiega tõenäoliselt pärast Rumeenia turniiri.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles