Eesti lippur Rammo tegi korraliku töö: loodan, et oli piisavalt hästi vehitud!

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti delegatsiooni lippu kandis Rio olümpia avatseremoonial 27-aastane Laser-klassi purjetaja Karl-Martin Rammo, kes osaleb olümpial teistkordselt.

USA järel staadionile marssinud Eesti lippur erinevalt paljudest teistest end tagasi ei hoidnud ja vehkis nagu jaksas. «Ma loodan, et oli piisavalt hästi ja sobivalt vehitud. Vehkimine tuli soovist väikese riigina suure USA taga välja paista,» selgitas heatujuline sportlane oma aktiivset sammumist vahetult pärast tublit etteastet. «Lipp kätte ja anna minna!»

Rammo sõnul sai ta enne staadioni tunnelist välja tulekut vestelda ka olümpia ühtede suuremate staaridega ehk USA korvpallikoondise meestega. «Pilte ei teinud, juttu ajasime küll, niisama naljatamine,» kommenteeris ta põgusat suhtlust ja lisas, et sai avatseremoonialt eelseisvaks võistluseks suurepärase emotsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles