Jalgpalli otsepilt: Flora võttis Transi üle kindla võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistrivõistlustel jätkus Flora võiduseeria, kui täna oldi 4:1 üle Narva Transist. Flora väravad lõid Rauno Sappinen, Sakari Tukiainen, Herol riiberg ja Maksim Gussev. Transi poolelt tegi skoori Roman Nesterovski.

POSTIMEHE TELEMÄNG

FC Flora – Narva Trans

Laupäeval 6. augustil kell 19.00 Tallinnas Lilleküla staadionil

Flora uue peatreeneri Argo Arbeiteri esimesed mängud kõrgliigaklubi juhendajana on olnud muljetavaldavad – kolm kohtumist ja üheksa punkti, väravatevahe 13:1. Esmaspäeval toimunud kohtumine verivaenlase Levadiaga oli neist kõige magusam – koduplatsil võeti purustav 6:1 võit.

Mullune meister on siiski viimase aja punktidest hoolimata tabelis endiselt 4. kohal. Ühe mängu vähem pidanud liidrist Infonetist on Flora 8 silmaga maas. Kas Transi vastu jätkub nende hea seeria, mis hoiab elus unistust tiitlikaitsmisest?

Selle hooaja varasematest mängudest on Floral Transi vastu kirjas kuuest võimalikust punktist kuus. Märtsis võideti kodus narvalasi 3:0, mais võõrsil Brent Lepistu üleminutite väravast 2:1. Tabelis kaheksandal kohal paiknevate idavirulaste praegune hoog pole parimate killast, juulis peetud viiest mängust võideti vaid üks, kui 16. juulil alistati Paide Linnameeskond tulemusega 3:1.

Ülejäänud neljas kohtumises tunnistati vastase paremust. Samas võideldi kõvasti viimases kohtumises Infonetiga, mis kaotati pingelises heitluses 3:4. Kas Flora paneb Transi paika või suudavad narvalased üllatada?

Flora peatreener Argo Arbeiter: «Läheme Narva vastu mängima lähtudes seisust, kuhu oleme ise end pannud – iga mäng on meie jaoks nagu viimane. Peame kõik mängud võitma ja seda läheme tegema ka Narva vastu.»

Flora ründaja Rauno Alliku: «Rõõmustamise aeg eelmise vooru hea tulemuse üle oli siiras, aga lühike ning Narva vastu läheme täie keskendumise ja kontsentreeritusega. Vajame võitu ja täpselt seda me laupäeval tegema lähemegi – võitma.»

Transi juhendaja Adjam Kuzjajev: «Loodame, et edu on meie poolel. Me tahame väga Florat alistada!»

Transi väravavaht Arnold Kreger: «Mõtleme ainult sellest, et võtta kolm punkti. Augustis on väga tihe kalender, on palju mänge ning meil on võimalus oma positsiooni parandada!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles