Kahju: ükski Eesti epeenaine Rios kaheksa hulka ei jõudnud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rio olümpiamängude naiste epeevehklemise individuaalturniiril ei pääsenud ükski eestlanna kaheksa parema hulka. Julia Beljajeva kaotas avaringis 11:15 Emese Szaszile, Erika Kirpu pääses küll 16 hulka, kuid tunnistas seal Sarra Besbesi 11:15 paremust, Irina Embrich kaotas samuti 16 hulgas 12:15 Yiwen Sunile.

Enne võistlust: Eesti koondislased alustavad võistlust teisest ringist ehk 32 parema seast. Eelringid algavad juba kell 15.00.

9. asetusega Irina Embrichi avaduell viib ta kokku 24. asetusega ukrainlanna Ksenija Panteljejevaga.

16. asetusega Erika Kirpu läheb heitluses pääsu eest 16 parema sekka vastamisi 17. asetusega ameeriklanna Katharine Holmesiga. Võidu korral ootab ees tõenäoliselt matš ülitugeva Sarra Besbesiga (1. asetus).

27. asetusega Julia Beljajeva vastaseks on aga ülikogenud ja ülitugev ungarlanna Emese Szasz (7. asetus). Kui Beljajeva 2013. aastal maailmameistriks tuli, alistas ta poolfinaalis just Szaszi.

Kui Kirpu ja Embrich peaksid enda kaks esimest vastast alistama, siis veerandfinaalis läheksid nad just omavahel vastamisi. Beljajeva on paigutatud aga tabeli teise poolde.

VAATA KOGU TURNIIRITABELIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles