Uuenenud Eesti korvpallikoondis alistas Kosovo ka teist korda

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel suvel paljude vanema põlvkonna tegijateta mängiv Eesti korvpallikoondis kohtus Saku suurhallis Kosovoga ja võitis tulemusega 74:64. Sealjuures kaotati esimene poolaeg 28:36. Eesti resultatiivseim oli Rain Veideman 17 punktiga. KOGU STATISTIKA.

Enne kohtumist: Eile mängiti sama vastasega suletud uste taga ja võideti 76:67. Eilset mängu 12:0 spurdiga alustanud Eesti koondise parimad olid Rain Veideman 11 ja Sten-Timmu Sokk kümne punktiga. Kosovo ridades oli 18 punktiga edukaim Dardan Berisha. Barcelonas mängiv kodustatud ameeriklane Justin Doellman panustas 29 minuti jooksul üheksa silmaga (kahesed 1/4, kolmesed 1/5).

Võrreldes paljude varasemate aastatega on koondise koosseis üpris hõre. Puudu on kapten Kristjan Kangur, Janar Talts, Joosep Toome, Tanel Sokk, Gert Dorbek ja Rauno Nurger. Poolteist nädalat peaks platsilt eemal olema Gregor Arbet, lisaks jäävad 99% tõenäosusega koondisemängudest eemale Siim-Sander Vene ja Timo Eichfuss.

Enne tänase mängu algust austatakse juubilari Aleksei Tammistet (70). Esmaspäeval võõrustab Eesti tugevat Saksamaa koondist.

Eesti koondis mänguks Kosovo ja Saksamaaga:

Mängujuhid: Sten-Timmu Sokk, Martin Dorbek, Rait-Riivo Laane

Viskavad tagamängijad-väikesed ääred: Rain Veideman, Tanel Kurbas, Martin Paasoja, Jaan Puidet

Eesliin: Erik Keedus, Indrek Kajupank, Joonas Järveläinen, Rain Raadik, Kristjan Kitsing, Reinar Hallik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles