Mööda torked kukutasid Eesti vehklejad konkurentsist

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Embrich Rio olümpial
Irina Embrich Rio olümpial Foto: Hendrik Osula/Ekspress Meedia

Eesti naisvehklejate teekond sai Rio olümpiamängudel individuaalvõistluses otsa kaheksandikfinaalis. Erika Kirpu kaotas tuneeslanna Sarra Besbesile 11:15, Irina Embrich jäi alla hiinlannale Ylwen Sunile 12:15. Julia Beljajeva oli mäletatavasti langenud konkurentsist juba araringis. 

«Väga valus kaotus… vehklesin hästi, aga ei teagi, miks võita ei õnnestunud,» nentis Kirpu kurvalt. «Torkasin paar korda mööda ja lamp ei läinud põlema, lõpus pidin aga kaotusseisus juba kiirustama. Mul on igatahes kahju.»  

Kohe pärast Kirpu kaotust võistlusrajale läinud Embrich oli ajakirjanike ette astudes esiti üsna kurva olekuga. Sarnaselt Kirpuga torkas ka tema mitmel korral vastasest lihtsalt mööda. «Mitmel korral oli olukord, kus näen, et kohe torkan vastast, kuid tegelikult see ei õnnestu ja pidin ennast tagasi tõmbama,» selgitas kogenud vehkleja. Samas leidis ta olümpiavõistlusest ka positiivset. «Minu jaoks on suur asi seegi, et lõpuks olümpiale pääsesin. Ikkagi esimene kord.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles