Rannavolle Eesti meistriks krooniti Kollo ja Jaani

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kollo.
Kristo Kollo. Foto: Margus Ansu

Kuressaares lõppenud meeste rannavõrkpalli Eesti meistrivõistlustel triumfeerisid Kristo Kollo ja Karl Jaani. Paar Kusti Nõlvak/Mart Tiisaar olid sunnitud turniiri poolfinaalis vigastuse tõttu pooleli jätma.

Jaanilt ja Kollolt suutsid kahepäevase turniiri käigus ainsana geimivõidu näpsata Aleksei Povjakel ja Ragnar Pähn, kes kaotasid neile teise ringi kohtumise 7:21, 21:19, 8:15. Kolmandas ringis mängisid hilisemad tšempionid üle Kaspar Pomerantsi ja Mihkel Tanila 21:12, 21:14. Sama duoga mindi vastamisi ka finaalis ja siis olid võidunumbrid 21:11, 21:14. Poolfinaalis olid Kollo ja Jaani tasavägiselt väldanud matšis 27:25, 21:19 paremad Urmas Piigist ja Tanel Uuskülast. Jaani triumfeeris Eesti meistrivõistlustel ka mullu, kuid toona mängis ta Rain Rauaga.

«Oleme viimasel ajal Karliga rohkem üldfüüsilisi treeninguid teinud. Mängupilt oli seetõttu natukene rabe ja mõlemal päeval mõjutas ka tuul päris palju, ent nagu öeldakse: lõpp hea, kõik hea,» sõnas Kristo Kollo.

Küllap oleksid paljud võrkpallisõbrad tahtnud finaalis näha meie selle hooaja kahe parema paari heitlust, ent vigastusekurat rikkus selle plaani ära. «Meil see otseselt kripeldama ei jää, kuna oleme Mardi ja Kustiga sel hooajal nii palju mänginud, et sellest on juba ka väikene väsimus tulnud. Läksin ju alles kolmapäevalgi koos Oliver Vennoga nendega Tartu Rannakeskuse avamisel vastamisi,» lisas Kollo.

Tänavused hõbemedalid seega Kaspar Pomerantsile ja Mihkel Tanilale ning pronksid Urmas Piigile ja Tanel Uuskülale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles