Video: Messi ja Suareze vaigistanud Klavan teenis taas kiidusõnu (4)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan ja Luis Suarez
Ragnar Klavan ja Luis Suarez Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi alistas eile peetud sõpruskohtumises 4:0 kuulsa Barcelona meeskonna. Eesti koondise kapten Ragnar Klavan tegi Inglismaa klubi keskkaitses kaasa terve kohtumise ja hoidis Barcelona ründestaarid Lionel Messi ja Luis Suareze kuival.

Ajaleht Liverpool Echo jagas mängu järel taas jalgpalluritele hindeid ja taas kuulus Klavan parimate hulka. «Klavan on olnud selle suve vaikne ilmutus. Ta hoiab kaitses asjad lihtsana. Eestlase kogemused on aidanud tal sujuvalt kohaneda. Emiratesil ootab teda koht algkoosseisus,» kirjeldati Klavani esitust, mis päädis hindega 7. Rohkem punkte andis ajaleht vaid Sadio Manele.

Emirates on Arsenali kodustaadion, kus Londoni klubi võõrustab 14. augustil toimuvas Inglismaa kõrgliiga avamängus just Liverpooli. Hooajale eelnevad mängud on näidanud, et suure tõenäosusega moodustavad Liverpooli keskkaitse paari Klavan ja Dejan Lovren.

Samuti keskkaitses tegutsevad Joel Matip ja Mamadou Sakho on hooaja eel olnud hädas vigastustega.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles