Kallaste teenis penalti ja aitas koduklubi esimese võiduni

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Kallaste (keskel)
Ken Kallaste (keskel) Foto: Kielce Korona / Facebook

Poola jalgpalli kõrgliigas alistas Ken Kallaste koduklubi Kielce Korona 4:1 Poznani Lechi. Eestlane kuulus algkoosseisu ja tegi kaasa terve kohtumise.

Lechi jaoks algas matš kehvalt, kuna juba kuuendal minutil teenis punase kaardi Abdul Aziz Tetteh. Ometi läks Poznani klubi võõral väljakul juhtima, kui 16. minutil oli täpne Marcin Robak. Viis minutit hiljem tehti Kallaste vastu aga karistusalas viga ning Korona teenis penalti, mille realiseeris Lukasz Sekulski. Teisel poolajal tegi Kielce poolelt taas skoori Sekulski ning ühe tabamuse lisasid ka Miguel Palanca ja Rafal Grzelak.

Korona jaoks oli tegemist hooaja esimese võiduga ning nelja vooru järel hoitakse viie punktiga üheksandat kohta. Liider on Konstantin Vassiljevi tööandja Bialystoki Jagiellonia. Täna võib neist mööduda Lubini Zaglebie, kes kohtub kodus Szczecini Pogoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles