Pogbal seisab Manchesteris ees arstlik läbivaatus

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba Manchester Unitedi särgis 2012. aastal.
Paul Pogba Manchester Unitedi särgis 2012. aastal. Foto: SCANPIX

Juventuse jalgpalliklubi staarmängija Paul Pogba liitumine Inglismaa hiiu Manchester Unitediga on saamas tasahilju teoks. Inglismaa väljaande BBC andmetel anti prantslasele luba meditsiinilise kontrolli läbiviimiseks.

23-aastast Prantsusmaa poolkaitsjat on ManU koduväljakule Old Traffordile naasmisega seostatud juba mõnda aega. Ent hooajal 2011/2012 sai Pogba nende eest kirja vaid kolm kohtumist, pärast mida liitus ta Juventusega. 

Reedel teatas Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho, et kokkulepe võiks olla sõlmitud hiljemalt 14. augustiks, mil nad mängivad võõrsil Bournemouthiga.

Väidetavalt kujuneb Pogba hinnasildiks ligi 120 miljonit eurot, mis oleks ühtlasi maailmarekordiline summa. Seni kannab kõige kallima jalgpalluri tiitlit Madridi Reali ääremängija Gareth Bale, kes liitus Hispaania klubiga 2013. aastal Tottenham Hotspurist umbes 100 miljoni euro eest.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles