Galerii: Klavanita Liverpool alistus suurelt Mainzile

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui Eesti hetke parima jalgpalluri Ragnar Klavani koduklubi Liverpool suutis eile murda valitseva Hispaania meistri Barcelona 4:0, siis täna kaotati sama skooriga Saksamaa Bundesliga keskmikule Mainzile.  

Võrreldes eilse mänguga tegi Liverpooli peatreener Jürgen Klopp koguni üheksa vahetust, andes lisavõimaluse vaid ründavale poolkaitsjale Adam Lallanale ja sakslasest poolkaitsjale Emre Canile. Seetõttu suuresti varumeestele toetunud Punased leidsid end kaotusseisust juba 15. minutil, mil Daniel Brosinski avas penaltipunktilt Andre Wisdomi käepalli tõttu skoori.

Esimese poolaja lõpuminutil suutis Jhon Cordoba teha seisuks 2:0 ning 59. minutil lisas Yunus Malli ka kolmanda värava. Kohtumise lõppseisu vormistas 75. minutil Yoshinori Muto, kelle peapall lõpetas Liverpooli väravavahi Alexander Manningeri selja taga.  

Klavani konkurent keskkaitsjakohale, Joel Matip, kes oli vigastatud alates 17. juulist, alustas mängu algkoosseisus ning sai kirja enda arvele kõik 90 minutit.

Nüüd on kõik mõtted keeratud järgmisel nädalal algavale liigahooajale, kui pühapäeval minnakse avavoorus vastamisi Arsenaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles