NBA avalikustas Tähtede mängu algviisikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant
Kobe Bryant Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA avalikustas neljapäeval traditsioonilise Tähtede mängu algviisiklased, enim sai fännide hääli Los Angeles Lakersi staar Kobe Bryant.

Maailma populaarseim korvpallur osaleb NBA Tähtede mängul juba 13. korda järjest. Ühe korra rohkem on seda suutnud Jerry West, Shaquille O´Neal ja Karl Malone, vahendab basket.ee.

Fännide häälte tulemusena pääsesid Läänekonverentsi algviisikusse Lakersi tagamängija Kobe Bryant, New Orleans Hornetsi mängujuht Chris Paul, Oklahoma City Thunderi ääremängija Kevin Durant ja Denver Nuggetsi äär Carmelo Anthony ning Houston Rocketsi keskmängija Yao Ming.

Idakonverentsi võistkonna algviisiku moodustavad tagamängijad Dwyane Wade (Miami Heat) ja Derrick Rose (Chicago Bulls), ääremängijad Amare Stoudemire (New York Knicks) ja LeBron James (Miami Heat) ning keskmängija Dwight Howard (Orlando Magic).

Kui Idakonverentsi peatreener selgub mõne aja pärast, siis Lääne tähti juhendab show-mängul San Antonio Spursi peatreener Gregg Popovich.

Ülejäänud meeskondade liikmed selguvad nädala pärast, kui oma valiku teevad teatavaks ka NBA peatreenerid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles