Savisaar avas uue jalgpalliväljaku ja soovis Minaškinile edu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalliväljaku avamine Lasnamäel
Jalgpalliväljaku avamine Lasnamäel Foto: Lasnamäe LOV

Täna toimus Lasnamäe Spordikompleksi uuendatud jalgpalliväljaku avamine. Jalgpalliväljaku avamisel osalesid Edgar Savisaar, Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva ja tema asetäitjad Oksana Jalakas ja Jaanus Riibe, endine jalgpallur ja väravavaht Martin Kaalma ja teised.

Lasnamäe spordikompleksi (Pae tn 1) jalgpalliväljaku uuendamise käigus paigaldati uus kunstmuru. Uus kunstmuru  vastab FIFA Star 2 normidele. Muuhulgas asendati tööde käigus olemasolevad sademeveerennid  äärekiviga ning platsi aluspind kaeti kogu ulatuses geomembraaniga.

Tänu neile muudatustele saab Lasnamäe Spordikompleksis korraldada  tulevikus ka rahvusvahelisi võistlusi. Uuendatud staadionil on loodud võimalusi areneda selle platsi peal ka minijalgpalli. Avamisel peeti ka proovimängu, mängisid Lasnamäe jalgpalli veteranide meeskond ja FC Infonet juunioride meeskond.

«Mul on väga hea meel, et Lasnamäe saab jalgpalliväljaku, mis vastab FIFA Star 2 normidele. Rahvusvaheliste mängude läbiviimine on sellel platsil vaid aja küsimus. Lasnamäe Spordikompleksist leiame mitmeid tuntuid sportlasi. Juba varsti, 11.augustil võsitleb Rio olümpiamängudel Lasnamäe Spordikompleksi kasvandik judoka Grigori Minaškin. Soovime temale ja tema treenerile Aleksei Budõline edu,» sõnas Edgar Savisaar.

«Uus väljak on mõeldud eelkõige linna elanikele, siia on oodatud nii lapsed, harrastussportlased kui ka oma ala tipud. On märkimisväärne, et Lasnamäe linnaosa on olnud Eesti jalgpallile sünnikoduks. 6. juunil 1909. aastal toimus Lasnamäel meeskondade Merkuri ja Meteori vahel jalgpallimatš, mida peetakse Eesti jalgpalli sünniajaks. See tõstab tänase päeva sümboolsust veelgi,» lisas Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva.

Maria Jufereva tänas oma kõnes ehitajat kvaliteetse töö eest ja Tallinna linnavalitsust toetuse eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles