Rain Veideman: millegipärast on Saku suurhalli kaks rõngast erinevad

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis kohtus kodus Saksamaaga
Eesti korvpallikoondis kohtus kodus Saksamaaga Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondis kohtus täna Saku suurhallis tugeva Saksamaa koondisega ja kaotas 66:71. Eesti oli esimese poolaja järel küll 24:35 taga, aga teine poolaeg kujunes tasavägiseks. Lõpuminutitel olid Saksa koondislased siiski mõnevõrra kindlamad. Eesti resultatiivseim oli Rain Veideman 13 punktiga.

Veideman tõdes pärast kohtumist, et sarnaselt nädalavahetusel peetud Kosovo mängudega oli Eestil taas teine poolaeg tunduvalt parem kui esimene. «Tee mis sa tahad, viska, kuidas viskad, kaks rõngast on erinevad. Esimesel poolajal lihtsalt ei lähe, teisel on juba parem,» selgitas ta. Ei tea, kui tõene see jutt on...

«Aga olemegi sitked poisid, mis siis, et lühikesed. Oleme kõvasti treeninud, tahame joosta ja see on sel suvel meie trump. Küll ametlikes mängudes hakkavad visked ka sisse kukkuma,» lisas Veideman.

Eestisse tulnud koondisest ehk Saksamaa tuntuim mees Tibor Pleiss valitses korvi all 17 punkti ja 15 lauapalliga. «Selge see, et oleme nendega võrreldes alamõõdulisemad, aga püüdsime kõvasti ja kokkuvõttes ei saanud nemad ka meie vastu väga palju tehtud. Super, et saime sellise tiimiga mängida ja meile on väga vajalik, et püsisime mängus,» jäi Eesti peatreener Tiit Sokk kohtumisega üldiselt rahule.

Nädalavahetusel sõidab Eesti turniirile Rumeeniasse, kus kohtutakse võõrustajate, Ungari ja Bulgaariaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles