USA jätkas olümpiat suure võiduga Venetsueela üle

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogu mängu domineerinud ameeriklaste jaoks möödus mäng Venetsueelaga rõõmsas õhkkonnas.
Kogu mängu domineerinud ameeriklaste jaoks möödus mäng Venetsueelaga rõõmsas õhkkonnas. Foto: SCANPIX

USA meeste korvpallikoondis võitis Rio de Janeiro olümpiamängudel teise kohtumise järjest, kui alistati skooriga 113:69 Venetsueela.

Võitjate resultatiivseimaks kujunes 20 punkti visanud Paul George. Jimmy Butler lisas 17, Kevin Durant 16 ning DeAndre Jordan ja Carmelo Anthony võrdselt 14 silma. Venetsueela parim oli 18 punkti toonud Gregory Echenique.

Ameeriklaste järgmiseks vastaseks on neljapäeval täna Serbiat võitnud Austraalia, Venetsueela kohtub aga Hiinaga.

Mängu eel:

A-alagrupis mängivate USA ja Venetsueela koondiste jaoks kulgesid avamängud erinevalt. Kui maailma korvpallis täielikult domineeriv Ameerika alistas esimeses kohtumises 119:62 Hiina, siis Venetsueelal tuli vastu võtta kaotus Serbialt skooriga 62:86. Seejuures kujunes ameeriklaste parimaks 25 punkti toonud Kevin Durant, sama arvu silmi viskas ka hiinlane Yi Jianlin. Serblaste võidumängu panustas Bogdan Bogdanovic 19 punktiga, kui Venetsueela poolt vastasid 12 silmaga nii Gregory Echenique kui ka Jose Vargas.

Eesti aja järgi kell 4.30 lähevad A-alagrupis vastamisi Prantsusmaa ja Hiina, kes lõpetavad antud grupi teise vooru. Tänases esimeses kohtumises võitis A-alagrupis Austraalia 95:80 Serbiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles