Isinbajeva: kustus viimane lootus olümpial võistelda (1)

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Isinbajeva.
Jelena Isinbajeva. Foto: SCANPIX

Teivashüppe kahekordne olümpiavõitja Jelena Isinbajeva teatas esmaspäeva hilisõhtul, et kustus tema viimane lootus, võistelda Rio olümpial. Isinbajeva kaebas Šveitsi kohtusse rahvusvahelise spordiarbitraaži otsuse, mis ei rahuldanud tema kaebust, seoses Venemaa kergejõustiklastele määratud võistluskeeluga. Isinbajeva leidis, et pole dopingureegleid rikkunud ning soovis enda olümpiale lubamist. 

«Mu kallid… ilmselt on see viimane postitus, mille ma teen oma võimaliku olümpial osalemise teemal. Täna saabus järjekordne keeldumine, seekord juba Šveitsi kohtust. Esitasin kaebuse seoses spordiarbitraaži otsusega ning selle rahuldamine lubanuks mul olümpial võistelda. Kahjuks lükati see tagasi,» seisab Isinbajeva emotsionaalses avalduses.

«Viimane lootus olümpial osaleda, on luhtunud. Tänan teid kõiki mulle osutatud toetuse eest. Kuigi ma ei saa teid rõõmustada olümpial võistlemisega, on peamine võit juba saavutatud -  teie südamed on minuga.»

Kuigi Isinbajeva ei saa olümpial võistelda, sõidab ta siiski olümpialinna, et kandideerida ROKi sportlaskomisjoni liikmeks. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles