Tartu Bigbank tõi rünnakute liidriks meeskonda Kanada diagonaalründaja

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: SCANPIX

Kui eelmisel nädalal andis Bigbank Tartu võrkpallimeeskond teada, et tulevaks hooajaks on käed löödud lätlasest nurgaründaja Toms Vanagsiga, siis nüüd on allkirjad paberil ka eeldatava rünnakute liidri, kanadalasest diagonaalründaja Bradley Gunteriga. 

«Diagonaalründaja positsiooni kallal töötasime terve suve, eesmärgiga leida Hindrek Pulga ja Lincoln Williamsi tüüpi punktimasin ka oma võistkonda. Eks see videote ja statistika põhjal valiku tegemine on riskantne, aga loodan, et Bradi näol tõmbasime kaardipakist oma trumpässa,» kirjeldas Tartu võistkonna peatreener Oliver Lüütsepp mehe värbamist portaalile volley.ee.

Gunteri näol on tegemist Kanada kolledžiliiga viimase kolme aasta suurima punktitoojaga, lisaks esindas ta kevadel Kanada B-koondist. Gunter ise on väga elevil, et saab algaval hooajal Tartus mängida. «Ootan väga klubiga liitumist, sest viimaste hooaegade eesmärk ongi olnud teenida endale välja profileping välismaal. Ma loodan, et suudan vedada meeskonna algaval hooajal mitmete võitude ja tiitliteni. Mu eesmärk on kindlasti jõuda ka Kanada A-koondisse ja liitumine Tartu klubiga on kindlasti samm sellele lähemale,» sõnas ta.

Välismaalaste kõrval on Bigbank Tartul uueks hooajaks lepingud Rait Rikbergi, Robert Viiberi, Ronald Järve, Mart Naabri, Meelis Kivisilla, Kevin Soo, Stefan Kaibaldi, Markus Uuskari ja Robin Valtinguga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles